Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vinokino Turku

13.10.202216.10.2022

7€ - 9€

Vinokino on vuonna 1992 aloittanut elokuvafestivaali, jolla näytetään ainoastaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen tarinoita kertovia elokuvia. Ohjelmistoon valitut elokuvat käsittelevät seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuutta monipuolisesti. Vinokino on Suomen ainoa vain sateenkaarielokuvia elokuvia esittävä festivaali.

Vinokino järjestetään tänä vuonna Turussa 13.-16.10. ja Helsingissä sateenkaarihistoriakuukauden aikana 3.-6.11.

Maksulliset esitykset järjestetään Turussa Kino Dianassa ja Helsingissä Cinema Orionissa ja Korjaamo Kinossa. Maksuton avajaisnäytös Turussa 13.10. klo 18-20 Bar Ö:ssä.

Liput

Turku: 9 euroa ja alennuslippu 7 euroa TuSetan ja muiden sateenkaarevien järjestöjen jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.

Helsinki: 9 euroa.

Ohjelmisto

Ohjelmisto ja esitysajat päivittyvät pian! Lisätietoja: https://www.vinokino.fi/

Esteettömyys ja saapuminen

Kino Diana (Humalistonkatu 3, Turku) on esteetön teatteri ja salin takaosassa on inva-paikka. Sisäänkäynnissä on kynnys, joten toivoisimme pyörätuolia käyttävien ilmoittavan saapumisestaan etukäteen, jotta voimme varmistaa mutkattoman saapumisen teatterillemme – teatterilta löytyy ramppi pyörätuolia varten.

Korjaamo Kinossa (Töölönkatu 51 B, Helsinki) on yksi pyörätuolipaikka ja esteetön kulku saliin. Lisätietoja: kino@korjaamo.fi.

Cinema Orion (Eerikinkatu 15, Helsinki) – teatterin kattavammat saavutettavuustiedot löytyvät täältä: https://cinemaorion.fi/saavutettavuus/. Tällä hetkellä Elokuvateatteri Orion ei ole valitettavasti esteetön. Pahoittelemme asiaa ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.
Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin tai info@cinemaorion.fi -osoitteeseen saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi.

Tiedot

Alkaa:
13.10.2022
Loppuu:
16.10.2022
Hinta:
7€ - 9€
Kotisivu:
https://www.vinokino.fi/

Tapahtumapaikka

Kino Diana
Humalistonkatu 3
Turku, 20100
+ Google Map
Puhelin
+358 45 118 4542
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Vinokino
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto