Etusivu / Sateenkaarihistorian ystävät / Sivuston ylläpitäjä

Sivuston ylläpitäjä

Sateenkaarihistorian ystävät ry.
info@sateenkaarihistoria.fi
Y-tunnus: 3137523-5

Sivuston ylläpitäjä: Kaura Raudaskoski, sihteeri@sateenkaarihistoria.fi

Saavutettavuusseloste

Tämä seloste on päivitetty viimeksi 1.12.2022 ja tarkastettu 11.2.2024.

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain (WCAG-kriteeristö 2.1, A- ja AA-taso). Tavoitteenamme on tuottaa verkkopalvelu, joka olisi mahdollisimman monella tavalla saavutettava ja helposti käytettävä, vaikka digipalvelulain vaatimukset eivät lain tasolla yhdistystämme velvoitakaan.

Sivustollamme on edelleen joitain saavutettavuusongelmia. Seuraavana on luettelo ongelmista, jotka ovat tiedossamme. Jos huomaat sivustolla ongelman, joka ei ole luettelossa, ilmoitathan siitä suoraan meille! Sivuston ylläpitäjän yhteystiedot ovat tämän sivun alussa.

  • Kaikilla sivustolle upotetuilla ulkopuolisten tuottamilla videoilla ei ole tekstivastinetta.
  • Ulkopuolisten käyttäjien lähettämässä sisällössä ei useinkaan ole tekstivastinetta visuaaliselle medialle. Esimerkiksi tapahtumakalenterin Lisää oma tapahtumasi -toiminnosta (Events Calendar Community Events -lisäosa) puuttuu tekstivastinekenttä. Lisäämme tekstivastineita jälkikäteen manuaalisesti aina, kun huomaamme sellaisen puuttuvan.

Yhteystiedot saavutettavuusasioissa

Digipalvelulain vaatimukset eivät velvoita yhdistystämme suoraan, joten aluehallintoviraston sijaan saavutettavuusongelmissa ja -kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä suoraan meihin. Sivuston ylläpitäjän yhteystiedot löytyvät ylempää tältä samalta sivulta.

Tietosuojaselosteet

Lue tietosuojaselosteet täältä.