Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vertaisihmettelijä Esihistoriallisten asenteiden museo -näyttelyssä – vertaisihmettelemässä Lappeenranta Pride!

4.11.2022 klo 14:0017:00

Vapaa pääsy

Esihistoriallisten asenteiden museo on kulttuurihistoriallinen näyttely sukupuolesta ja tasa-arvosta. Kautta historian sukupuoli on muovannut ihmisen elämäntarinaa ennalta asetettuun suuntaan – ehkä tarinat saavat tänään jo muotoutua vapaammin?

Ilmaisen sisäänpääsyn Museoperjantai-päivänä Esihistoriallisten asenteiden museo -näyttelyämme saapuu vertaisihmettelemään Lappeenranta Priden edustaja. Museoperjantaisin näyttelyissämme on usein paikalla myös vapaaehtoistemme joukkoon kuuluvia Lappeenrannan museoiden omia Vertaisihmettelijöitä. Vertaisihmettelijän kanssa voit matalalla kynnyksellä unohtua juttusille näyttelyvierailullasi.

Etelä-Karjalan museo toimii Lappeenrannan Linnoituksen pohjoiskärjessä. Linnoitus sijaitsee mäen päällä, ja alueella on mukulakivetystä, joka saattaa hankaloittaa liikkumista. Linnoitukseen on pääsy autoilla. Parkkipaikkoja löytyy sekä Linnoituksesta että Linnoituksen ulkopuolelta. Matkaa rautatieasemalle on noin 2 km, ja linja-autot kulkevat noin 0,5 km päästä. Etelä-Karjalan museo on saavutettavissa myös pyörätuolilla. Museossa on käytössä induktiosilmukka.

Tiedot

Päivämäärä:
4.11.2022
Aika:
14:00–17:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Etelä-Karjalan museo
Kristiinankatu 15 (Lappeenrannan Linnoitus)
Lappeenranta, 53900 Suomi
+ Google Map
Puhelin
05 616 2255
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Lappeenrannnan museot
Sähköposti
museot@lappeenranta.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto