Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Esihistoriallisten asenteiden museoklubi

4.11.2022 klo 17:0018:00

Vapaa pääsy

Esihistoriallisten asenteiden museo on kulttuurihistoriallinen näyttely sukupuolesta ja tasa-arvosta. Kautta historian sukupuoli on muovannut ihmisen elämäntarinaa ennalta asetettuun suuntaan – ehkä tarinat saavat tänään jo muodostua vapaammin? Näyttelyyn liittyvällä Esihistoriallisten asenteiden museoklubilla näyttelyn käsikirjoittaja Anne Tahvanainen valottaa Esihistoriallisten asenteiden museon teemoja ja kertoo kokoelmaesineiden valikoitumisesta näyttelyyn.

Itse näyttely on esillä Etelä-Karjalan museolla 6.4.2023 asti.

Lappeenrannan museoiden Museoklubien aiheet kumpuavat usein ajankohtaisista näyttelyistämme, tai ne voivat kytkeytyä laajemmin museoidemme toimintaan.  Kaikille Museoklubeillemme on vapaa pääsy, ja ne kestävät noin tunnin. Museoklubit ovat kohtaamispaikkoja tiedon ja taiteen äärellä – lämpimästi tervetuloa!

Saavutettavuus:

Etelä-Karjalan museo toimii Lappeenrannan Linnoituksen pohjoiskärjessä. Linnoitus sijaitsee mäen päällä, ja alueella on mukulakivetystä, joka saattaa hankaloittaa liikkumista. Linnoitukseen on pääsy autoilla. Parkkipaikkoja löytyy sekä Linnoituksesta että Linnoituksen ulkopuolelta. Matkaa rautatieasemalle on noin 2 km, ja linja-autot kulkevat noin 0,5 km päästä. Etelä-Karjalan museo on saavutettavissa myös pyörätuolilla. Museossa on käytössä induktiosilmukka.

Tapahtumapaikka

Etelä-Karjalan museo
Kristiinankatu 15 (Lappeenrannan Linnoitus)
Lappeenranta, 53900 Suomi
+ Google Map
Puhelin
05 616 2255
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Lappeenrannan museot
Sähköposti
museot@lappeenranta.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto