Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tsemppiä ja toveruutta Tampereella –muistelutilaisuus

9.11.2023 klo 17:0019:00

Vapaa pääsy

Tsemppiä ja toveruutta Tampereella –muistelutilaisuus

Yhdistyksen auttamistyön hisorian muiselutilaisuus

Tule jakamaan kokemuksiasi ja kuulemaan setaveteraanien kertomuksia siitä, kuinka sateenkaarikaarikansa on vuosikymmenien ajan tarjonnut ja kehittänyt vertaistukea ja muita mahdollisuuksia keventää mieltään, ja näin muuttanut Tamperetta yhä paremmaksi paikaksi elää monimuotoista elämää. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.

Järjestäjät: Työväenmuseo Werstas ja Pirkanmaan SETA – Sinuiksi ry. Tilaisuus on osa Pirkanmaan SETA – Sinuiksi ry:n 50-juhlavuoden ohjelmaa

Museon pääsisäänkäynti sijaitsee Väinö Linnan aukiolla. Katuosoite on Väinö Linnan aukio 8. Museon edustalla Väinö Linnan aukiolla on yksi pysäköintipaikka, jossa voi pysäköidä liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella 2 tunnin ajan. Pääovella Väinö Linnan aukiolla on ovikello, mutta ei ovenavauspainiketta. Liikkumisesteisten wc sijaitsee katutasossa vaatenaulakon vieressä. Hissi rakennuksen muihin kerroksiin sijaitsee vaatenaulakon läheisyydessä. Näyttelytiloissa on esteetön kulku, paitsi Höyrykonemuseossa on pääsy ainoastaan ylätasanteelle. Opas-, avustaja- ja kuulokoirat ovat tervetulleita museoon.

Tiedot

Päivämäärä:
9.11.2023
Aika:
17:00–19:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.tyovaenmuseo.fi

Tapahtumapaikka

Työväenmuseo Werstas
Väinö Linnan aukio 8
Tampere, 33210
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Työväenmuseo Werstas
Pirkanmaan SETA – Sinuiksi ry