Etusivu / Sateenkaarihistorian ystävät ry hakee tuottajaa

Sateenkaarihistorian ystävät ry hakee tuottajaa

Sateenkaarihistorian ystävien logo

Sateenkaarihistorian ystävät ry hakee

TUOTTAJAA

Etsimme yhdistyksellemme määräaikaista ja osa-aikaista tuottajaa ajalle 1.9.-31.12.2023. Työaika on yhteensä 1,5 kk (painottuen loka-marraskuuhun).

Etsimme sinua, jolla on sateenkaarihistoriaan liittyvää asiantuntemusta, viestintäosaamista ja joka olet tottunut tapahtumajärjestäjä. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sateenkaarihistorian ihmeelliseen maailmaan!

Tuottaja auttaa lokakuussa järjestettävän pohjoismaisen seminaarin järjestelyissä, vastaa marraskuussa järjestettävän Sateenkaarihistoriakuukauden viestinnästä sekä vastaa yhdessä yhdistyksen hankekoordinaattorin kanssa yhdistyksen muusta viestinnästä sekä verkkosivujen päivittämisestä.

Tehtävä edellyttää soveltuvia korkeakouluopintoja, kokemusta viestinnällisistä tehtävistä ja verkkosivujen päivittämisestä (WordPress), kokemusta seminaarien järjestämisestä sekä sateenkaarihistoriaan liittyvää asiantuntemusta. Kokemus viestinnän esteettömyyden edistämisestä ja saavutettavuus- ja yhdenvertaisuuskysymyksistä luetaan eduksi.

Hakijalta edellytetään lisäksi erinomaista suomen kielen sekä vahvaa ruotsin ja englannin kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä, kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn.

Koska Sateenkaarihistorian ystävät ry:llä ei ole omaa toimistoa, työskentely tapahtuu etänä. Työntekijältä edellytetään oman tietokoneen käyttöä, ja hänen verkko- ja puhelinlaskunsa korvataan sopimuksen mukaisesti. Yhdistyksen työtiimi koostuu osa-aikaisesta hankekoordinaattorista sekä hallituksesta.

Olemme syrjinnästä vapaa toimija ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkien sukupuolten edustajia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävää etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä riippumatta. Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita.

100 %:n työajan palkka on 2900 euroa/kk ja tuottajan kuukausipalkka määräytyy kulloinkin kuukauden prosenttiosuudesta (työaikaa yhteensä 1,5 kk). Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti 22.6.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@sateenkaarihistoria.fi. Työhaastattelut järjestetään mahdollisuuksien mukaan kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa. Työ alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan myöhemmin syyskuussa.

Lisätietoja antaa Sateenkaarihistorian ystävät ry:n hallituksen varajäsen Rita Paqvalén, 040 674 3528.

Sateenkaarihistorian ystävät ry

Sateenkaarihistorian ystävät ry, ruotsiksi Queerhistoriens vänner rf, on vuonna 2020 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden historian tuntemusta sekä sateenkaarihistorian ja queerhistorian tutkimusta, tallentamista ja esittämistä.  Vaikutamme relevantteihin toimijoihin sateenkaarihistorian tutkimuksen, tallentamisen ja esittämisen edistämiseksi ja teemme yhteistyötä erityisesti muistiorganisaatioiden kanssa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhdistys ylläpitää sateenkaarihistoria.fi -verkkosivustoa, joka palvelee suurta yleisöä sekä kiinnostuneita kohderyhmiä.

Tietosuoja

Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä. Emme käytä antamiasi tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tähän rekrytointiin ja poistamme kaikki tietosi vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.

Kun lähetät hakemuksesi, kirjoita viestisi alkuun, että annat suostumuksesi lähettämiesi henkilötietojen käsittelyyn yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti. On tärkeä, että lähettäessäsi hakemustasi annat suostumuksesi – ilman sitä  emme voi käsitellä hakemustasi. HUOM! Ethän kirjoita henkilötunnustasi tai tarkkaa syntymäaikaasi hakemukseesi tai ansioluetteloosi! Emme tarvitse tätä tietoa.