Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sateenkaarimediat Suomessa -keskustelutilaisuus

22.11.2021 klo 14:0016:00

Osana sateenkaarihistoriakuukautta Seta ja Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry järjestävät keskustelutilaisuuden sateenkaarimedioille niiden merkityksestä sateenkaari-ihmisille sekä sateenkaarevasta journalismista. Tilaisuuden tarkoituksena on paitsi lisätä dialogia sateenkaarimedioiden välillä, myös mahdollistaa verkostoitumista eri toimijoiden kesken ja tarjota näkökulmia valtamedialle sateenkaariteemojen käsittelyyn. Keskustelemassa Kehrääjä-mediasta Lyyra Virtanen, Ranneliike.netin Sami Mollgren, Pilke-lehden Kaamos Metsikkö sekä Suomen QX:n Sami Montell.

Pyöreän pöydän keskustelu järjestetään maanantaina 22.11. klo 14-16 Glo Hotel ArtinDisco 302 -salissa (Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki) ja tarkoitus on kertoa myös sateenkaari-ihmisiä koskevan journalistisen sisällön tallentamisesta arkistoihin, Setan medialle suunnatuista palveluista sekä Kultin jäsenyydestä. Tapahtuma on osa sateenkaarihistoriakuukautta.

Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja keskustelutilaisuuden päätteeksi.

Tilaisuus toteutuu tuolloin voimassa olevien koronarajoitusten puitteissa, ja se voidaan tarpeen mukaan striimata verkkoon. Tilaisuudessa noudatetaan Setan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Voit seurata keskustelua Teams-etäyhteydellä.