Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lepakko, Lesbo, Queer – sateenkaarielämää sukupolvesta toiseen

11.6.2024 klo 16:3018:00

Vapaa pääsy

Lesbonäkökulmaisen paneelikeskustelun sateenkaarisukupolvista vetää Päivi Sinkkonen. Panelisteina keskustelemassa ovat Heidi Hölsömäki, Maria Ossa, Kajo Rauni, Virve Raittinen ja Lissu Suhonen. Tilaisuus on osa Mansepriden ohjelmaa ja sen järjestävät yhteistyössä Sinuiksi ry:n Tampereen Mummolaakso-ryhmä ja Mummolaakso ry:n Piireissä mukana kaiken ikää –hanke.

Sateenkaariyhteisöllinen toiminta tavoittaa nykyään ihmisiä laajalla ikähaitarilla. Aikaperspektiivi tuo moninaisuuteen oman lisänsä. Millaiset sukupolvikokemukset, poliittiset kamppailut ja yhteisölliset elämykset erottavat eri vuosikymmeninä ulostulleita lhbtq-naisia? Mitä löytyisi lesbisestä aikakapselista 1970- tai 2020-luvulta? Mistä olemme tulossa ja mitä kohti olemme menossa?

Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Jos tiedät olevasi tulossa niin tarjoilun ennakoimiseksi ilmoita osallistuminen fb-tapahtumaan tai meilitse info@mummolaakso.fi. Kiitos!

Tila on esteetön. Mustalahdenkadun puolella kirjaston takana parkkipaikalla 2 invapysäköintipaikkaa, parkkipaikalta on ramppi kirjaston pääovelle pääkerrokseen. Helpoin liikuntaesteisen henkilön sisäänpääsy on Hämeenpuiston puolelta pohjakerrokseen. Kuusi-sali on samassa kerroksessa. Ulko-oven vieressä on avauspainike. Kuusi-salissa on käytössä induktiosilmukka. Lisätietoja vahtimestarilta: 040 4871500, vahtimestarit.metso@tampere.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
11.6.2024
Aika:
16:30–18:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Kotisivu:
https://mummolaakso.fi/toiminta/tapahtumia/#c650

Tapahtumapaikka

Kirjasto Metso
Pirkankatu 2, Kuusi-sali 1. pohjakerros
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Mummolaakso ry
Sähköposti
info@mummolaakso.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto