Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Amos Rex: Hiljainen opastus

26 marraskuun. klo 10:00 - 11:00

5€

Amos Rexissä on esillä video- ja installaatiotaiteilija Bill Violan ensimmäinen yksityisnäyttely Suomessa 22.9.2021–27.2.2022.

Hiljaisella opastuksella pääset museoon ennen aukioloa hiljentymään ja syventymään Violan taiteeseen rauhassa – ilman puhelimia, puheensorinaa tai muuta hälinää ympärilläsi. Anna teosten elementtien ja liikkeen ohjata hengitystäsi ja maadoittaa sinut hetkeen. Missä sinä alat ja päätyt?

Marraskuun hiljaiset opastukset ovat ensisijaisesti HLBTIQ+ vieraille, mutta liittolaiset ovat myös tervetulleita. Alussa saat lyhyen intron näyttelyyn, jossa keskitytään queer näkökulmaan. Alustus on englanniksi.

Opastuksen jälkeen on mahdollista jäädä jakamaan kokemuksia muiden osallistujien kanssa, sekä kiertämään loput näyttelystä. Ota mukaan oma joogamatto tai muu istuin- tai makuualusta, sekä pukeudu lämpimästi.

 

Esteettömyys

Opas noutaa osallistujat museon esteettömältä sisäänkäynniltä (klo 09:45), Lasipalatsinaukion puolelta. Näyttelytiloihin pääsee tilavilla hissillä, ja näyttelytiloissa kulkeminen on esteetöntä. Näyttelysalissa ei ole kynnyksiä tai portaita ja ovet ovat automaattisia. Saleissa on selkänojattomia penkkejä ja lainattavia jakkaroita. Näyttelykerroksessa on kolme esteetöntä wc:tä, jotka eivät ole sukupuolitettuja.

Inner Journey-näyttelyssä on esillä video- ja installaatiotaideteoksia. Osassa teoksissa on äänet. Näyttelyssä on hämärää ja pimeää. Osassa teoksista on alastomuutta ja kovia ääniä.

Nettisivuilla löytyy tarkemmat teoskohtaiset sisältöhuomautuslistat, sekä autismiystävällinen kuvaus museosta.

Tiedot

Päivämäärä:
26 marraskuun.
Aika:
10:00 - 11:00
Hinta:
5€
Tapahtumaluokka:
https://amosrex.fi/tapahtumat/

Järjestäjä

Amos Rex
Puhelin:
09 6844 460
Sähköposti:
museum@amosrex.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Amos Rex
Mannerheimintie 22-24
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
09 6844 460
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto