Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tomia etsimässä

26.11.2022 klo 13:0018:00

Vapaa pääsy

Me kutsumme sinut matkalle pimeydestä valoon, päähenkilöksi helsinkiläisten homomiesten tarinaan. Tule mukaan löytämään itsestäsi ”Tomin mies”: häpeilemätön, ylpeä, seksikäs ja maskuliininen! Koe kanssamme koskettava tarina suomalaisesta homohistoriasta.

Tomia etsimässä on liveroolipeliä, teatteria ja muita taidemuotoja yhdistävä osallistava teos 40-70 -luvuilla eläneiden homomiesten matkasta syrjinnästä hyväksyntään ja Tom of Finlandin taiteen vaikutuksesta heihin.

Teoksen kesto on viisi tuntia (5h) sisältäen esitykseen johdattavat työpajat, pelillisen esityksen ja yhteisen purun. Paikalla tulee olla koko ajan. Ottakaa mukaan omat eväät.

Vaikka kaikki tarinan hahmot ovatkin homomiehiä, toivotamme kaikki kehot, sukupuolet ja seksuaalisuudet tervetulleiksi tälle matkalle. Tapahtuma on syrjinnästä vapaa.

Lisätietoja tapahtumasta: https://findingtom.wordpress.com/home/
Lisätietoja tapahtumapaikasta: https://www.museumofimpossibleforms.org/

Saavutettavuus

Tapahtuma ei ole saavutettava pyörätuolilla. Osallistujan täytyy pystyä seisomaan, kävelemään, puhumaan, lukemaan sivullinen tekstiä ja koskemaan toisten ihmisten käsiin ja käsivarsiin. Tapahtumassa on joitain kohtauksia, joissa on hyvin himmeä valaistus. Jos sinulla on kysyttävää saavutettavuudesta, ota meihin yhteyttä: findingtom2020@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
26.11.2022
Aika:
13:00–18:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://findingtom.wordpress.com/home/

Tapahtumapaikka

museum of impossible forms
Keinulaudankuja 4 E
Helsinki, Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Finding Tom
Puhelin
+358440450404
Sähköposti
findingtom2020@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto