Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Transmuistojen ilta Postimuseossa

20.11.2024 klo 17:0019:00

Free

Marraskuussa Postimuseo sekä Median museo ja arkisto Merkki nostavat esiin transihmisten lähihistoriaa Suomessa. Transmuistojen ilta on keskustelu- ja muistelutapahtuma, jonka aineksina on viime vuosikymmenten transkulttuuriperintö eli erilaiset lehdet, kuvat, verkkomedia ja myös henkilökohtaiset esineet. Meiltä meille -näkökulma fokusoi transaktiivien omiin julkaisuihin, yhteisöihin ja moninaisiin transelämiin.

Huom: Sama tapahtuma järjestetään kahdessa kaupungissa, Helsingissä ja Tampereella. Tapahtumissa on kuitenkin eri keskustelijat. Keskustelijat ilmoitetaan myöhemmin. Haastattelijana toimii tapahtumakoordinaattori Aikku Meura museo Merkistä.

Tapahtuma järjestetään yhdessä Median museo ja arkisto Merkin ja Transfeminiinit ry:n kanssa ja se on osa sateenkaarihistoriakuukauden ohjelmaa.

Tapahtumassa noudatetaan Postimuseon turvallisemman tilan periaatteita: https://www.postimuseo.fi/tule-meille/turvallisemman-tilan-periaatteet
Postimuseon esteettömyys: https://www.postimuseo.fi/tule-meille/

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan sateenkaarihistoriakuukautta Postimuseoon!

Tapahtuman jälkeen siirrymme ulos viettämään kansainvälistä transihmisten muistopäivää (Transgender Day of Remembrance, TDOR). Lisätietoa muistohetkestä lähempänä tapahtuma-ajankohtaa sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Sebastian Sotavalta

Tiedot

Päivämäärä:
20.11.2024
Aika:
17:00–19:00
Hinta:
Free
Kotisivu:
https://www.postimuseo.fi/tapahtuma/transmuistojenilta/

Tapahtumapaikka

Postimuseo, Museokeskus Vapriikki
Alaverstaanraitti 5
Tampere, 33100
+ Google Map
Puhelin
050 350 7529
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Median museo ja arkisto Merkki
Postimuseo
Transfeminiinit ry